Uuden sähköpostiosoitteen luominen

Uudet sähköpostiosoitteet luodaan palvelimen cPanel hallintapaneelin kautta.
Klikkaa hallintapaneelissa Sähköposti -välilehdellä olevaa Tilit -painiketta.

Sähköpostitilit

• Kirjoita Sähköposti -kenttään uusi haluttu sähköpostiosoite
  • Kirjoita Salasana ja Salasana (uudelleen) -kenttiin haluttu salasana
  • Vahvuus kenttä näyttää, kuinka turvallinen salasanasi on. Palvelimillamme on pakotettuna riittävän turvallisten salasanojen luominen, joten liian heikkoa salasanaa ei hyväksytä.
  • Postilaatikon kiintiö -kenttään voit määritellä sähköpostilaatikkosi koon.
  • Klikkaa Tilin luonti -painiketta.

Voi myös antaa järjestelmän luoda sinulle vahvan salasanan klikkaamalla Salasanan luontitoiminto -painiketta.

Muista tehdä salasanastasi riittävän turvallinen! Älä käytä normaaleja sanakirjasta löytyviä sanoja vaan tee salasanastasi isojen ja pienten kirjaimien, numeroiden sekä erikoismerkkien yhdistelmä. Esimerkiksi: Ka5si+Al=MA! Muista myös kirjoittaa luomasi salasana itsellesi muistiin ja säilytä salasanasi piilossa ulkopuolisten katseilta.

• 1 Käyttäjien mielestä tämä on hyvä ohje