Hur får jag tillgång till Weebly?

Hur aktiverar / prenumererar jag på Weeblyn?

Om du ännu inte är kund:

På vår sida, välj det mest lämpliga webbhotell paketet och domännamnet. En gratis version av Weebly finns på våra Personal1 och Personal 2 webbhotell. Weeblyn Starter, Pro och Business versioner finns tillgängliga på alla webbhotell. Beställa Weebly ensam är inte möjligt eftersom det inte kan fungera utan ett webbhotell och domän.

Du kan välja från webbhotell demosidan om du beställer webbhotell som sådan eller med en version av Weebly.

Om du redan har webbhotell erbjuder vi:

Logga in på Servicehanteraren på vår webbplats och gå till https://www.nettitakomo.fi/service/?ccce=cart&gid=5

På den sida som öppnas, välj vilken version av Weebly du vill, ange din domän som Weebly kommer att länka till och slutföra din prenumeration.

Hur redigerar jag sidor?

När du har beställt kan du anpassa Weebly genom att logga in på serverns cPanel-kontrollpanel och välja Weebly därifrån.

Alternativt loggar du in på vår webbplatshanteringstjänst. En lista över Weeblys kontrakt finns omedelbart på hemsidan eller från ledningsmenyn välj TJÄNSTER -> DIN TJÄNSTER och klicka på Vecka information. På sidan som fortfarande öppnas, klicka på EDIT SITE knappen.