Skapa en ny e-postadress

Nya e-postadresser skapas via cPanel-kontrollpanelen på servern.

Klicka på knappen Konton på fliken E-post på instrumentpanelen.

E-postkonton

I fältet E-post anger du den nya önskade e-postadressen

Ange önskat lösenord i fälten lösenord och lösenord (re)

Fältet Styrka visar hur säkert ditt lösenord är. Våra servrar är tvungna att skapa rimligt säkra lösenord, så ett lösenord som är för svagt kommer inte att accepteras.

Fältet Postkorgskvoter låter dig ange storleken på din brevlåda.

Klicka på knappen Skapa konto.

Du kan också låta systemet skapa ett starkt lösenord för dig genom att klicka på knappen Lösenordsgenerator.

Kom ihåg att göra ditt lösenord tillräckligt säkert! Istället för att använda vanliga ord i ordlistan, gör ditt lösenord en kombination av stora bokstäver, siffror och specialtecken. Till exempel: Ka5si + Al = MA! Också, kom ihåg att skriva ner lösenordet du skapade och behåll ditt lösenord gömt från utsidan.