Aktiverar 2-fas-autentisering (2FA)

För att förbättra säkerheten för ditt kundkonto rekommenderar vi att du utnyttjar tvåstegsautentisering.
När tjänsten har aktiverats uppmanas du att ange en tidsbaserad säkerhetskod utöver ditt användarnamn och lösenord.

Om du vill använda tjänsten måste du ha autentiseringsappen installerad på telefonen. Vi rekommenderar Google Authenticator som är tillgängligt för iOS-och Android-telefoner. Minst Microsofts egen autentiseringsapp är tillgänglig för Windows-telefoner.

Så här aktiverar du autentisering i vår tjänsthanterare:

Ladda ned
appen Google Authenticatoreller liknande på telefonen. Logga in på ditt kundkonto från webbläsaren:https://www.nettitakomo.fi/Secure/
Klicka på menyn under "Hej, ditt förnamn" och välj "säkerhetsinställningar"
i undermenyn nedan

På sidan som visas klickar du på knappen "Klicka här för att aktivera" i tvåstegsverifiering.

I fönstret som visas klickar du på "Start"-knappen.

Ange den hemliga nyckeln som visas på sidan som öppnas .

Öppna Authenticator-appen på telefonen och Skanna QR-koden som visas på din

När QR-koden har lästs, klicka på validera - knappen i din webbläsare och testa att anslutningen är korrekt.